Met HiX beschikt uw zorgorganisatie over een uiterst innovatief product. Een van de manieren waarop ChipSoft hiervoor zorgt, is door de achterliggende technologieën continu te vernieuwen.


Technologie en HiX

ChipSoft biedt u de meest innovatieve en functionele zorg-ICT door de toepassing van vooraanstaande technologieën. Een resoluut 'technology refresh'-beleid zorgt ervoor dat HiX de snel evoluerende markt steeds voor blijft. Hiermee zijn zorgorganisaties met HiX verzekerd van een modern, toekomstbestendig en innovatief product.


Samenwerking met Microsoft

ChipSoft ondersteunt geen 'hypes' maar 'trends', en daarom werken we intensief samen met Microsoft. Als klant profiteert u van deze samenwerking doordat u altijd beschikt over de nieuwste bewezen technologieën. De kennis en resources van onze toegepaste (Microsoft-)technologieën zijn breed in de markt beschikbaar en blijven daardoor voor iedereen betaalbaar.


'Support lifecycle'

We zorgen ervoor dat de technologieën die we toepassen altijd voldoen aan de 'Microsoft support lifecycle'. Zo kan ChipSoft een toekomstbestendige oplossing garanderen die optimaal integreert met het bestaande IT-landschap van uw zorginstelling.


Voordelen

  • Steeds de nieuwste technologieën
  • Toekomstbestendig product
  • Optimale integratie met IT van de zorginstelling


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.