Onze mHealth (Mobile Health) oplossingen bieden zorgprofessionals ongekende mogelijkheden en flexibiliteit wat betreft het uitvoeren van hun werkzaamheden. De app HiX Mobile Specialist voorziet specialisten van directe toegang tot het elektronisch patiëntendossier op plaatsen waar zij even geen pc, laptop of tablet voorhanden hebben. Zo is mHealth niet meer weg te denken uit de zorg.


 


mHealth met HiX Mobile Specialist

Met HiX Mobile Specialist kunnen specialisten direct het elektronisch patiëntendossier (EPD) inzien en gegevens toevoegen. Dit is bijvoorbeeld handig bij vragen van collega's, tijdens de visiteronde, thuis op de bank of tijdens de lunch. De app biedt ook functionaliteiten om aan het bed van de patiënt medicatie voor te schrijven, orders uit te zetten en foto’s te maken. Deze foto’s worden direct aan het dossier van de patiënt toegevoegd en worden niet lokaal op de telefoon opgeslagen. Bovendien kan de arts via de app verrichtingen registreren.


"Als je je data bij de hand hebt, is de foutkans kleiner. Het is dan handig dat je de benodigde data altijd in je broekzak hebt.“
Jeroen Slikkerveer – Specialist en CMIO, Rivierenland Tiel

 

Intuïtieve app

Diverse perifere en academische ziekenhuizen zetten de app HiX Mobile al in, tot grote tevredenheid van de specialisten. Zij kunnen snel op intuïtieve wijze het dossier van hun patiënt raadplegen en bijwerken.

Uw zorginstelling kan HiX Mobile Specialist zelf installeren en activeren. Bekijk onderstaande video voor de instructies.


 

 


Uw voordelen

  • Altijd en overal realtime inzage en invoer
  • Gemakkelijk orders en aanvragen uitzetten 
  • Veilig foto’s toevoegen aan EPD

 

Meer weten?

Download hier de factsheet HiX Mobile Specialist. Bekijk ook onze andere HiX Mobile oplossingen voor mhealth. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.