Om de kwaliteit van zorg vooruit te helpen, is zorginnovatie essentieel. Eindgebruikers vormen bovendien de belangrijkste informatiebron voor de verdere ontwikkeling van elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX. Via ons Innovatieplatform gaan we daarom in gesprek met eindgebruikers, waaronder artsen, verpleegkundigen en IT'ers, om ideeën en expertise uitwisselen met elkaar. In verschillende groepen wordt zorginnovatie besproken en gerealiseerd per deelgebied (specialisme of werkproces). Zo zorgen we ervoor dat HiX blijft aansluiten op de veranderende behoeften van zorgprofessionals en gaan we samen naar betere zorg.

Het Innovatieplatform bestaat uit diverse onderdelen: Gebruikersgroepen, Round Tables, HiX-Netwerken en HiX Tip & Tricks. Deze hebben als doel om expertise te bundelen, kennis te delen en de content in het elektronisch patiëntendossier te verrijken.

HiX Tips & Tricks

Nieuwkomer binnen het Innovatieplatform zijn onze 'HiX Tips & Tricks' sessies, bedoeld voor zorgverleners die slimmer met HiX willen werken. Tijdens een sessie van 45 minuten vertellen experts van ChipSoft hoe u procesversnellers inzet om HiX nóg beter voor u te laten werken. Denk hierbij aan tips om een consult zo efficiënt mogelijk uit te voeren of makkelijker door een dossier te navigeren. Ook krijgt u tips over sneltoetscombinaties en het personaliseren van HiX. Alle tips & tricks dragen bij aan de vermindering van de registratielast en zorgen ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan de patiënt. Kortom, de 'HiX Tips & Tricks' vormen de ideale bijeenkomsten om uw HiX-kennis te vergroten.

Bekijk op de HiX Tips & Tricks kalender welke sessies al gepland staan de komende tijd. Voor vragen en/of het aanmelden van een sessie kunt u contact met ons opnemen via innovatieplatform@chipsoft.com.

Bekijk de HiX Tips & Tricks kalender

Gebruikersgroepen

Zorginnovatie krijgt mede gestalte via verschillende gebruikersgroepen, waarin we met eindgebruikers uit verschillende zorginstellingen aan tafel gaan om inhoudelijke expertise met elkaar te delen. Het doel van de gebruikersgroepen is enerzijds de standaard content van ons elektronisch patiëntendossier samen verrijken. Anderzijds brengen wij eindgebruikers via de gebruikersgroep op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. De gebruikersgroepen zijn een aanvulling op de reguliere ontwikkelingen en zorginnovatie van ChipSoft. Zo verbeteren wij samen met onze klanten HiX én de zorg.

Round Tables

Regelmatig organiseren wij ook Round Tables. Deze zijn bedoeld om eindgebruikers meer te betrekken bij reguliere ontwikkelingen. Round Tables hebben betrekking op één specifiek onderwerp en hebben een tijdelijk karakter. Samen met de eindgebruikers bundelen we expertise en wisselen we kennis uit in een kleine setting van deelnemers. De Round Tables zijn een aanvulling op de reguliere ontwikkelingen en hebben veelal betrekking op onze innovaties. Wij benaderen deelnemers persoonlijk voor een Round Table en geven uitgebreide toelichting op dit concept, het specifieke onderwerp en de wederzijdse verwachtingen.

HiX-Netwerken

Het doel van HiX-Netwerken is om zorgprofessionals van zorginstellingen bij elkaar te brengen om informatie te delen, kennis uit te wisselen én te leren van professionals uit andere markten. Tevens praten wij de aanwezigen bij over de ontwikkelingen binnen HiX en ChipSoft.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Innovatieplatform kunt steeds contact opnemen via onderstaande knop!

Contacteer Innovatieplatform