ChipSoft toont donderdag 26 mei tijdens het Colloquium ICT & Gezondheidszorg de nieuwste oplossingen om moderne zorg te leveren. Zorgprofessionals ontdekken op deze vakbeurs in de Montil in Affligem (BE) wat ze de komende jaren binnen hun vakgebied kunnen verwachten op ICT-gebied.


Dat ICT steeds belangrijker wordt in de zorg blijkt uit het plan eGezondheid van Maggie De Block, de Vlaamse minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid. De Block wil onder meer dat ieder ziekenhuis in België in 2018 een EPD heeft. Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) in Genk overtrof onlangs in één klap alle ambitieuze wensen van de minister door te kiezen voor het geïntegreerde HiX. Benieuwd waarom u dit voorbeeld moet volgen?


Ervaar HiX

Tijdens de 20ste editie van het Colloquium ICT & Gezondheidszorg vertellen wij u álles wat u wilt weten over HiX. Hoe werkt het webportaal waarmee patiënten zelf online waardevolle informatie kunnen inzien en toevoegen? Wat is de toegevoegde waarde van ons PDMS voor patiëntveiligheid en workflow-optimalisatie? En hoe kunt u met HiX-mobile zorgverleners voorzien van een EPD op hun smartphone? Dit en meer kunt u ervaren op onze stand.


Beursactie

Onze beursactie op de stand is de uitgelezen mogelijkheid om HiX-mobile uit te testen. Verzamel tegelijk met een andere deelnemer zo snel mogelijk de juiste informatie met behulp van de app. Wie als eerste de vragen goed beantwoordt, wint een Dopper, de duurzame waterfles die u overal mee naartoe neemt. Voor de ‘verliezer’ ligt ook een prijs klaar.


Demo aanvragen?

Wilt u verzekerd zijn van een HiX-demo? Neem contact met ons op via marketing@chipsoft.be. Tijdens de beurs kunt u ook bij ons langslopen.