Alexander Monro Ziekenhuis is vrijdag 22 september succesvol overgestapt op HiX, het EPD van leverancier ChipSoft. Hiermee heeft het specialistische ziekenhuis een stevige basis gelegd voor verdere doorontwikkeling op ICT-gebied.


Betere zorg voor patiënten

“HiX is voor ons de springplank naar betere zorg”, verduidelijkt Paul Venhoeven, bestuurder van het Alexander Monro Ziekenhuis. In de komende periode gaan we HiX en onze andere systemen verder optimaliseren, zodat werkprocessen beter op elkaar aansluiten en efficiënter verlopen, en onze systemen toegankelijk worden voor onze patiënten en verwijzers. Zodoende willen we nog meer ruimte maken voor wat ons onderscheidt: de persoonlijke aandacht voor onze patiënten.”


Over Alexander Monro

Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét gespecialiseerde ziekenhuis voor borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Het ziekenhuis is landelijk toegankelijk en de zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Naast de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid de aanpak van Alexander Monro Ziekenhuis.