Waar liggen de financiële uitdagingen voor 2018? Meer dan 200 financiële experts uit de zorg kwamen tijdens het Financieel Seminar in Amersfoort ruimschoots aan hun trekken met inhoudelijke presentaties en gevarieerde parallelsessies.


Wet- en regelgeving

Omdat er komend jaar weer wijzigingen zijn op gebied van wet- en regelgeving, ging Hoofd Software Ontwikkeling Ritchey Blommers dieper in op de kansen en consequenties voor zorginstellingen en HiX. Een kleine greep uit de onderwerpen: er zijn wijzigingen in elektronische typeringslijst en per 1 januari de wachttijden worden anders berekend.

Chantal Verhoef (accountmanager Zorgverzekeraars & Thema’s bij Erasmus MC) en Annemarie Jungerling (ChipSoft) hielden de uitdagingen rondom het horizontaal toezicht tegen het licht en hoogleraar cognitieve neurowetenschappen Victor Lamme sloot hier op aan met een inspirerende presentatie over ‘Vertrouwen en het brein’.


GGZ en Jeugdzorg

Na de lunch kwamen consult 2.0, de wet- en regelgeving voor de GGZ en Jeugdzorg, de nieuwste features van HiX en de verrichtingenthesaurus aan bod. De vele geïnteresseerden schoven vervolgens in groepen aan bij een demo over standaard content, waarna zij de dag gezamenlijk afsloten met een borrel.

Ook volgend jaar houden we weer een financieel seminar. Heeft u in de tussentijd vragen aan ons? Dan kunt u die altijd stellen aan uw accountmanager of een mail sturen aan communicatie@chipsoft.nl