​Meer dan vijftig genodigden proostten gisteravond met elkaar op de opening van het nieuwe kantoor van ChipSoft in Antwerpen. Onze zorgpartners kwamen de nieuwe locatie bewonderen onder het genot van een glas, een maaltijd en een goed gesprek. 


Het begin van de zomer luidde ook een nieuw begin in voor ChipSoft in België: de eerste werkdag op de nieuwe toplocatie Post X. Bijna drie maanden later nodigden we onze contacten uit voor een feestelijk openingsmoment. 

Het gloednieuwe kantoor werd de afgelopen maanden afgewerkt en aangekleed, zodat het er nu piekfijn uitziet. De lokalen zijn voorzien van alle nodige uitrusting om klant-ziekenhuizen te ontvangen en eindgebruikers op te leiden. De verhuizing zorgt ervoor dat ons team nu alle ruimte heeft om nieuwe collega’s te verwelkomen. 

“Open en uitnodigend”

Dat konden onze zorgpartners gisteravond met hun eigen ogen zien. Korneel Traen, Beleidscoördinator IT, AZ Delta: “De nieuwe locatie waar ChipSoft België gevestigd is, is open en uitnodigend, het vraagt gewoon om samen te werken aan de ontwikkeling van het EPD van vandaag én van morgen.” Samen vierden we een nieuw begin en de verderzetting van een positieve samenwerking. 

“Het verheugt ons jullie te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Samen met onze zorgpartners klinken we op een mooie toekomst, waarin we samenwerken aan betere zorg”, zo luidde directeur Robert Hardholt de avond in. Hij vertelde de aanwezigen over de historie van ChipSoft tot nu en blikte vooruit naar onze gezamenlijke toekomst. 

Belgisch teamleider M&S Joke Vermeire richtte vervolgens een woord van dank aan de klant-ziekenhuizen: “Zonder jullie waren we nooit geraakt waar we nu staan. Van harte dank dus om vanavond zo talrijk aanwezig te zijn.” Na een korte rondleiding kregen de bezoekers een glas aangeboden en genoten ze samen van een buffet. 

Toekomstgerichte groei

Om onze zorgpartners te kunnen blijven bijstaan met innovatieve zorg-ICT, had het team in België zo snel mogelijk meer capaciteit en dus meer ruimte nodig, bij voorkeur op een goed bereikbare locatie. We kregen een verdrievoudiging in kantoorruimte op een steenworp van station Antwerpen-Berchem.