Maximale efficiëntie. Dát staat uw transfusieproces te wachten als u HiX inzet voor de ondersteuning en beveiliging van het bloedverkeer binnen uw zorgorganisatie.

Bloedbank binnen HiX

Bij HiX is alles geïntegreerd in één systeem: het aanvraagproces, de ontvangstregistratie van de producten, het koppelen van bloedproducten aan patiënten, de uitgifteregistratie inclusief track and trace, het toedienen van bloedproducten én het registreren van eventuele transfusiereacties. Hiermee is HiX het enige ZIS/EPD dat over zo’n efficiënte oplossing beschikt.

Volledig inzichtelijk

Het complete proces van aanvraag en bestelling tot uitgifte en toediening is volledig transparant. Van ieder bloedproduct is altijd de actuele status en locatie inzichtelijk. Alle handelingen, mutaties en statussen worden digitaal vastgelegd. Zo is achteraf eenvoudig te achterhalen waarom iets is misgegaan en treft u gerichte maatregelen om herhaling te voorkomen.

Overal beschikbaar

HiX is overal beschikbaar waar zorgverleners bloedproducten aanvragen, bestellen, uitgeven en toedienen. In de praktijk gebeurt dit met name op de SEH, OK, IC, afdeling en laboratorium . Laboratoriummedewerkers werken met HiX in hetzelfde systeem als de arts die de bloedproducten aanvraagt of de verpleegkundige die ze toedient. Hiermee is het totale transfusieproces (inclusief de bewaking) volledig afgedekt op de belangrijkste parameters, zoals onder andere op irreguliere antistoffen en bloedgroepen.

Integratie in EPD

Dankzij de integratie in het EPD beschikt elke zorgprofessional over actuele en relevante medische informatie. De logistieke ondersteuning van bloedproducten plus de volledige integratie in het EPD, zorgen ervoor dat de bloedtransfusie met HiX optimaal wordt ondersteund tijdens alle processen.

Voordelen

• Optimale logistiek rondom bloedproducten

• Realtime informatie voor alle zorgverleners

• Ongekende patiëntveiligheid

• Volledige integratie in EPD

• Closed loop-proces bloedproducten

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.