HiX biedt met e-learning aanvullende ondersteuning om nieuwe eindgebruikers op een laagdrempelige, flexibele manier de basiswerkwijzen in HiX aan te leren. Daarbij zijn zij niet afhankelijk van tijd en plaats en kunnen zij leren in hun eigen tempo.

E-learning en HiX

De e-learning van ChipSoft is een voorbereiding en aanvulling op de eindgebruikersopleidingen die door de zorginstelling worden georganiseerd bij de implementatie van HiX. De e-learning bestaat uit verschillende trainingsmodules voor de grootste gebruikersgroepen. Iedere module bestaat uit een of meerdere demonstraties en oefeningen en een aantal toetsvragen. Alle modules zijn gebaseerd op de standaard content van ChipSoft. Het module-aanbod wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe modules en nieuwe functionaliteiten.

Optimale voorbereiding

Voor een optimale voorbereiding op de implementatie, bieden wij projectleden de mogelijkheid om in een vroege fase van het implementatieproject, voorafgaand aan de projectopleidingen, de e-learning te volgen. Eindgebruikers kunnen de e-learningmodules het beste 2 á 3 weken voorafgaand aan de eindgebruikersopleidingen volgen. Op die manier kunnen zij met een bepaald basisniveau aan de eindgebruikersopleidingen deelnemen en kunnen zij op korte termijn verder oefenen met wat er geleerd is via de e-learning. Ook na de livegang blijft de e-learning ter beschikking van het ziekenhuis voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers.

Voordelen

- Snelle adoptie van HiX

- Laagdrempelige, zelfstandige leerwijze

- Oefenen met realistische situaties

- Zelfvertrouwen bij eindgebruikers

- Actuele kennisoverdracht uit eerste hand


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.nl.