Elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX biedt integrale ondersteuning voor fysiotherapie en ondersteunt alle medewerkers en processen om goede fysiotherapeutische zorg te leveren. Elke behandelaar beschikt direct over relevante gegevens van de patiënt en handige tools die de registratielast minimaliseren. 


Fysiotherapie binnen elektronisch patiëntendossier HiX

HiX ondersteunt fysiotherapeuten optimaal bij hun werkzaamheden. Zij profiteren met HiX van geïntegreerd systeem, inclusief (multidisciplinaire) planmogelijkheden, behandelcommunicatie, trainingsschema’s en groepsverslagen. Bovendien beschikt HiX over een uitgebreide set aan vakspecifieke klinimetrie en scorelijsten, die gaandeweg het behandeltraject als onderdeel van het werkproces worden vastgelegd en ten alle tijden wordt de financiële afhandeling binnen het EPD gewaarborgd.

Patiënt als partner

U kunt zowel patiënten als zorgverleners ook buiten de muren van het ziekenhuis toegang tot het EPD verlenen. Ook uw medewerkers hebben 24 uur per dag toegang tot de juiste en meest actuele patiëntinformatie, ongeacht hun locatie.
Patiënten maakt u eenvoudig onderdeel van de behandeling via het patiëntportaal. Vanuit huis kan de patiënt onder andere afspraken maken, vragenlijsten invullen, herhaalrecepten aanvragen, filmpjes met oefeningen bekijken en veilig communiceren met behandelaren doormiddel van videoconsulten en e-consulten. Alle informatie die door de patiënt wordt geregistreerd via het portaal, is ook direct weer beschikbaar in het EPD. Dat scheelt administratieve lasten en belangrijke informatie kan direct hergebruikt worden.

Minimale registratiedruk

HiX minimaliseert de registratiedruk voor fysiotherapeuten. Het uitgangspunt 'eenmalig registreren, meermaals hergebruiken' staat overal centraal. Met HiX heeft de gebruiker altijd de belangrijkste patiëntinformatie bij de hand terwijl deze ook gelijk zijn bevindingen kan vastleggen doormiddel van vrije tekst, standaardteksten of aan de hand van voorgedefineerde invulformulieren. Bovendien kunt u met HiX op een zorgvraag gestuurde manier werken. Op basis van de zorgvraag wordt dan alleen relevante registratiemogelijkheden aangeboden en kan men vanuit één formulier meerdere acties te gelijk kan uitzetten. Hierdoor worden registratielasten geminimaliseerd. 


Uw voordelen

- Vakinhoudelijke content
- Gebruiksvriendelijk
- Efficiënte planmogelijkheden
- Verlaging registratielast door hergebruik gegevens
- Patiëntparticipatie
- Juiste financiële afhandeling


Meer weten?

Lees ook meer over HiX voor de revalidatie op onze oplossingenpagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.