Met HiX beschikt uw zorgorganisatie te allen tijde over software die de geldende wet- en regelgeving toepast. Nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving volgt ChipSoft op de voet, zodat de software hier tijdig aan voldoet.


Wetten, regels en HiX

Richtlijnen, wetten en regels veranderen continu. ChipSoft zorgt ervoor dat HiX altijd voldoet aan de vigerende wet- en regelgeving. Dankzij een intensieve opvolging en rechtstreekse communicatielijnen met overlegorganen is ChipSoft in een vroeg stadium op de hoogte van nakende wijzigingen.

Waar nodig passen we de software aan de nieuwe situatie aan, zodat uw zorgorganisatie ook nog over een actueel pakket beschikt wanneer de wijziging van kracht wordt. Met name dankzij de standaard content neemt HiX op dit gebied veel zorgen uit handen van de zorginstelling. Ziekenhuizen die met de bewezen inrichting van ChipSoft aan de slag gaan, krijgen zonder bijkomende kosten tweewekelijks updates en aanpassingen aangeboden die ze volgens hun eigen timing kunnen doorvoeren.


Voldoen aan strengste eisen

HiX is gecertificeerd volgens de meest vooraanstaande internationale standaard: de CE-markering Medical Device Directive klasse IIb. Dit betekent dat u met HiX beschikt over een EPD dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Met het gebruik van HiX hebben zorginstellingen de perfecte basis om te voldoen aan de NEN-normen. ChipSoft is bovendien ISO 13485-gecertificeerd.


Voordelen

  • Software die voldoet aan de strengste eisen
  • Altijd in overeenstemming met de actuele wetten en regels
  • Zorginstelling kan zich volledig richten op het zorgproces


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be