De app HiX Mobile Specialist biedt artsen rechtstreeks toegang tot hun dossiers in het EPD. Zo hebben ze via mobiele devices altijd en overal de nodige patiëntgegevens voorhanden waar ze zich ook bevinden, binnen of buiten het ziekenhuis. Met de app kunnen ze bijvoorbeeld rechtstreeks aan het bed resultaten en gegevens inzien of orders uitzetten.

EPD altijd en overal op zak

Specialisten maken handig gebruik van de intuïtieve, gebruiksvriendelijke app voor de inzage en registratie van gegevens. Met HiX Mobile Specialist hebben ze te allen tijde het EPD bij de hand. Tijdens hun ronde op de afdeling, tijdens de lunch of buiten het ziekenhuis kunnen ze snel elementen uit hun dossiers raadplegen: de naslag van de patiënt, laboresultaten, diagnoses, allergieën, behandelbeperkingen, metingen, enzovoort.


"Ik zou collega's zeker aanraden om de app te gebruiken. Ik denk dat het vooral voor artsen die veel op de werkvloer rondlopen een echte aanwinst is."

- Dr. Valérie Van Ouytsel, diensthoofd Geriatrie bij Ziekenhuis Geel

Eenvoudige registratie van gegevens

Registratiemogelijkheden die de app biedt zijn onder meer: medicatie voorschrijven, onderzoeken aanvragen, orders uitzetten (naar zichzelf) en wondfoto’s toevoegen. Die foto’s worden in het kader van de informatieveiligheid niet lokaal op het device opgeslagen, maar wel rechtstreeks en uitsluitend in het patiëntendossier.

Intuïtieve app

Diverse perifere en academische ziekenhuizen zetten de app HiX Mobile Specialist al in, tot grote tevredenheid van de artsen. Zij kunnen, zonder tijdverlies, op intuïtieve wijze het dossier van hun patiënt raadplegen en bijwerken.

Dr. Valérie Van Ouytsel, diensthoofd Geriatrie in Ziekenhuis Geel, vertelt waarom ze de app een echte aanwinst vindt en hoe het haar werkprocessen vereenvoudigt.

Lees het interview hier

Voordelen

  • Altijd en overal realtime inzage en invoer van gegevens
  • Gemakkelijk voorschrijven en orders/aanvragen uitzetten aan bed
  • Veilig foto’s toevoegen aan het EPD

Meer weten?

Wenst u meer informatie? Wij beantwoorden uw vragen graag!

Contacteer ons