HiX Mobile Verpleegkundige is een gebruiksvriendelijke app voor verpleegkundigen om direct aan de bron registraties vast te leggen.

Activiteiten registreren

Via de app kiest de verpleegkundige patiënten met het afdelingsoverzicht, het medicatietoedieningsoverzicht of middels het scannen van een barcode. De app biedt vervolgens de mogelijkheid om in het activiteitenplan uitgevoerde activiteiten te registreren. Ook kleine wijzigingen, zoals het laten vervallen van een bepaalde activiteit, kunnen hier worden doorgevoerd.

Directe inzage

In de app hebben verpleegkundigen toegang tot de belangrijkste onderdelen van het dossier, zoals raportage, naslag, diagnoses, allergieën en behandelbeperkingen. Ook de Early Warning Score (EWS) is geïntegreerd in de app. Met het metingenoverzicht hebben verpleegkundigen direct inzicht in de meetwaarden die bij een patiënt zijn vastgelegd. Denk hierbij aan vitale parameters, zoals hartslag of saturatie. Daarnaast kunnen uitgevoerde metingen direct aan de bron worden geregistreerd. De gegevens worden daarbij direct opgenomen in het dossier van de patiënt.

Toedieningsregistratie

Vanaf de release van HiX 6.2 is ook de toedieningsregistratie van medicatie in de app beschikbaar. Verpleegkundigen zien hierin het overzicht van toe te dienen medicamenten en kunnen middels een overzichtelijk en herkenbaar scherm direct gegevens vastleggen. Hiervoor hebben zij de mogelijkheid gebruik te maken van het medicatietoedieningsoverzicht of van het patiëntgebonden toedieningsoverzicht.

Android, iOS en Windows

De app voor verpleegkundigen kan worden gebruikt op de eigen telefoon van de verpleegkundige of op een door het ziekenhuis ter beschikking gestelde telefoon. In deze keuze is de zorginstelling volledig vrij. De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows en wordt door de zorginstelling gedistribueerd. 

 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl