Onze mHealth (Mobile Health) oplossingen bieden zorgprofessionals ongekende mogelijkheden en flexibiliteit wat betreft het uitvoeren van hun werkzaamheden. HiX Mobile Nutrition is een gebruiksvriendelijke app voor voedingsassistenten om efficiënt patiëntgerichte maaltijden te bestellen.


Menu op maat

Met HiX Mobile Nutrition leggen voedingsassistenten aan het bed de maaltijden van de patiënt vast. De app toont per patiënt alle eetmomenten met de bijbehorende menukeuzes, afgestemd op eventuele allergieën en voedingsvoorschriften die bekend zijn in het EPD. Daarbij heeft de voedingsassistent van ieder menu-item ook alle allergenen en nutriënten binnen handbereik.

De app is inzetbaar op verscheidene draagbare devices. Hierdoor kunnen voedingsassistenten en patiënten gemakkelijk samen naar de menukeuzes kijken en overleggen welke voeding voor welk moment de beste optie is en meteen de keuzes vastleggen.

Extra verstrekkingen

Voor sommige patiënten is het nodig om extra aan te sterken. Daarom kunnen ook extra menu’s en extra verstrekkingen, zoals tussendoortjes of nutridrankjes, eenvoudig worden aangevraagd. Deze extra verstrekkingen kunnen tussen de maaltijdmomenten door gegeven worden, maar kunnen ook bij het maaltijdmoment zelf aangevraagd worden. Voedingsassistenten kunnen de extra verstrekkingen snel registreren bij uitgiftes in de app.

Innames

Tot slot registreren de voedingsassistenten ook de innames van de patiënten. Hiermee zijn verschillen in verstrekkingen en inname direct zichtbaar. Ook de vochtbalans wordt hierdoor automatisch bijgewerkt.

Voordelen

  • Verhoogde mobiliteit
  • Gebruiksvriendelijke functionaliteit
  • Menu snel vastleggen aan het bed
  • Keuzemogelijkheden op maat van de patiënt
  • Relevante informatie zoals nutriënten en allergenen beschikbaar.

Meer weten?

HiX Mobile is continu in ontwikkeling. Wilt u meer weten over onze mobile oplossingen? Bekijk meer over onze andere applicaties of neem contact met ons op via communicatie@chipsoft.be.

Lees meer over HiX Mobile