Onze mHealth (Mobile Health) oplossingen bieden zorgprofessionals ongekende mogelijkheden en flexibiliteit wat betreft het uitvoeren van hun werkzaamheden. Met de gebruiksvriendelijke app HiX Mobile Apotheek kunnen apothekersassistenten en logistiek medewerkers middels barcodescanning verschillende onderdelen van het logistieke apotheekproces doorlopen.

 


De app HiX Mobile Apotheek ondersteunt u bij verschillende onderdelen van het logistieke proces in de apotheek

 

Verzamelen

De app ondersteunt onder meer bij het verzamelen van artikelen. Met de app kunt u direct benodigde artikelen in het magazijn scannen en verzamelen volgens de verzamellijsten die in de app worden getoond. 

Afboeken

Vervolgens kunt u via de app eenvoudig de verzamellijsten afboeken die in behandeling zijn genomen. Het voordeel van het afboeken binnen de app is dat na het verzamelen de verzamellijsten direct afgeboekt kunnen worden en de voorraad wordt bijgewerkt. Dit verkleint de kans op 'misgrijpen' van artikelen.

Bevoorraden

U kunt de app ook inzetten voor het bevoorraden van een artikel. Door een artikel te scannen vanaf de voorraadkast, wordt er een bevoorradingsopdracht aangemaakt. Vervolgens kunt u de opdrachtregels verzenden waarna ze direct in HiX staan.


Uw voordelen:

  • Real-time aanpassingen doen
  • Kleine kans op menselijke fouten
  • Hogere efficiëntie & gebruikersgemak
  • Digitaal werken: AVG-proof en papierbesparing

 

Meer weten?

Bekijk ook onze andere HiX Mobile oplossingen voor mhealth. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl