Met elektronisch patiëntndossier (EPD) HiX heeft u alle gewenste managementinformatie direct voorhanden. Hierdoor heeft u optimaal inzicht in de prestaties en verbeterpunten van uw organisatie.

 

Managementinformatie in HiX

HiX biedt volledig geïntegreerde management- en sturingsinformatietools, inzetbaar op elk niveau in de organisatie: van zorgverlener tot raad van bestuur. HiX voorziet u van een overzichtelijk en interactief dashboard waarop u in een oogopslag prestaties en verbeterpunten ziet. Vanuit dit dashboard kunt u bovendien direct naar de broninformatie navigeren en eventueel direct actie ondernemen.

 

Managementrapportages

HiX biedt een veelvoud aan overzichten voor het opvragen van specifieke informatie. Bovendien kunnen zorginstellingen het aanbod van overzichten en managementrapportages zelf eenvoudig uitbreiden. Dankzij het hoge gebruiksgemak kan iedereen binnen uw zorgorganisatie hiermee overweg.

 

Business intelligence

Op het gebied van data-analyse en (voorspellende) datamodellen bevat HiX eveneens geavanceerde tools. Hiermee verschaffen instellingen zich een optimaal inzicht in de huidige activiteiten en de verwachte ontwikkelingen. Mede dankzij deze ‘business intelligence-oplossing’ is het mogelijk om optimaal beleid te voeren en zorgprocessen continu te monitoren en optimaliseren.

 

Voordelen

  • Direct inzicht in prestaties en verbeterpunten
  • Alle data in HiX beschikbaar door integratie
  • Direct toepasbaar binnen zorgproces
  • Heldere overzichten en interactief dashboard
  • Zeer gebruiksvriendelijk

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.nl.