Hoe fijn is het voor u als zorgprofessional om alle informatie over uw patiënten altijd bij de hand te hebben? Met HiX Mobile heeft u ongekende flexibiliteit binnen én buiten uw zorginstelling. Of u nu op het OK-complex bent, een visiteronde loopt of thuis aan de lunchtafel zit. Met de HiX Mobile apps kunt u zorg op afstand leveren en profiteert u van optimale zorginnovatie. 'Wat was ook alweer de diagnose?' of 'Zijn de laatste labresultaten van mijn patiënt al binnen?'. Op iedere vraag geeft HiX Mobile direct antwoord plús de gewenste vervolgacties. Bovendien voert u eenvoudig, waar u ook bent, patiëntgegevens in. Naast dat u als zorgprofessional de gegevens van uw patiënten bij de hand heeft, biedt HiX mobile Patiënt ook patiënten de mogelijkheid tot het inzien van hun dossier via de app.


Registratie aan de bron

Middels de app kunt u registraties op elke locatie én op elk moment vastleggen. Hierdoor kunt u als zorgprofessional efficiënter werken en veel tijd besparen. Door het inzetten van HiX Mobile kunt u zorg op afstand leveren. Zorgprofessionals hoeven niet steeds terug naar de werkplek of de COW. Hiermee worden contacten met patiënten ook persoonlijker. Maar ook patiënten voegen eenvoudig gegevens toe aan hun dossier middels HiX Mobile Patiënt. 
De gebruiksvriendelijkheid van de apps is zeer hoog doordat ze intuïtief en eenvoudig in gebruik zijn. De leercurve is dan ook eenvoudig en de app is makkelijk in te passen in het werkproces.


mHealth met EPD HiX: rolgebaseerde apps

Als zorgprofessional wilt u de beste registratie- en naslagmogelijkheden aangereikt krijgen voor iedere situatie. HiX speelt in op de context of use. Zo krijgt iedere zorgprofessional voor iedere situatie de beste, taakgerichte oplossing. Naast HiX op een desktop, hebben wij zeven verschillende apps voor een smartphone en tablet:


Welke HiX Mobile apps zijn er?

 

Ervaringen van zorgprofessionals

Bent u benieuwd wat HiX Mobile voor u kan betekenen? HiX Mobile is daar waar zorg nodig is. Zo biedt de specialisten app voordelen voor de specialist, zowel binnen als buiten de muren van de zorginstelling. Daarnaast ondersteunt de verpleegkundigen app de werkprocessen op de verpleegafdeling. De thuiszorgmedewerker raadpleegt de app op weg naar een cliënt thuis. Zo profiteert iedere zorgprofessional van ultieme zorginnovatie


"Als je je data bij de hand hebt, is de foutkans kleiner. Het is dan handig dat je de benodigde data altijd in je broekzak hebt.“
Jeroen Slikkerveer – Specialist en CMIO, Rivierenland Tiel


 "Met HiX Mobile lopen verpleegkundigen minder heen en weer naar de pc of COW en kunnen ze via de app hun metingen snel invoeren."
Christine Aberson – Chief Nurse Information Officer (CNIO), Noordwest Ziekenhuisgroep


 "Zo mooi en zoveel makkelijker dan al die routes op papier."
Anneke Huijsman – Thuiszorgmedewerkster, Rivas Zorggroep


Co-creatie en ingebruikname

Samen met onze klanten hebben wij de HiX Mobile app ontwikkeld. Op basis van hun input blijven we de software ontwikkelen om zodoende het gebruiksgemak te vergroten. Met de app leveren wij een veilig mHealth product af aan uw zorginstelling. Let wel, de zorginstelling is zelf verantwoordelijk voor een correcte en veilige ingebruikneming en infrastructuur. Uiteraard adviseren wij u hierin.


Twee keer per jaar brengen wij een uitgebreide update uit. Lees hier meer over de nieuwste releases van HiX Mobile.

Voordelen HiX Mobile app

  • Volledig geïntegreerd in EPD
  • Altijd en overal realtime inzage en invoer
  • Taak- en contextgerichte ondersteuning
  • Intuïtief en makkelijk in het gebruik
  • Efficiënt: minder loopbewegingen, tijdbesparend, papierloos
  • Ontwikkeld op basis van input van zorgprofessionals

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mobile oplossingen? Neem dan contact met ons op via: communicatie@chipsoft.nl.