Met het Zorgverlenersportaal versterkt u de transmurale zorg en samenwerking tussen uw ziekenhuis en eerstelijnszorgverleners in de regio door dossierinformatie met hen te delen wanneer er een behandelrelatie is. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgverleners uit een keten beter informeren maar ook direct laten registeren.


Transmurale zorg met zorgverlenersportaal en HiX

Transmurale zorg wordt steeds meer de norm. Met het Zorgverlenersportaal in HiX kunnen eerstelijnszorgverleners hun opmerkingen en eventuele verwijsbrief digitaal doorzetten aan uw zorgorganisatie. Ook kunnen ze alvast de eerste poliklinische afspraak voor de patient inplannen. Zo maakt u uw zorgorganisatie extra aantrekkelijk om naar te verwijzen voor de eerstelijnszorgverleners in uw regio; van huisartsen en tandartsen tot kraamverzorgers en fysiotherapeuten.

 

Optimaal geïnformeerd

Het Zorgverlenersportaal zorgt ook voor optimaal geïnformeerde behandelaars in uw zorgorganisatie. Brieven van de verwijzers zijn – evenals hun andere conclusies en opmerkingen - direct digitaal beschikbaar. Volledig geïntegreerd in het elektronisch patiëntendossier. En doordat de eerste lijn direct de eerste afspraak in uw ziekenhuis inplant, krijgen uw medewerkers meer 'lucht' en werkt uw organisatie efficiënte. Zo draagt uw zorgorganisatie bij aan optimale transmurale zorg en samenwerking.

 

Voordelen

  • Gestroomlijnde transmurale zorg
  • Betere samenwerking met de eerste lijn
  • Meer verwijzingen naar uw zorgorganisatie
  • Verwijsbrieven digitaal beschikbaar
  • Optimaal geïnformeerde behandelaars

 

Meer weten?

Lees meer over zorgportaal of neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.nl.