HiX is het nieuwste generatie zorgsysteem dat nu beschikbaar is voor openbare apotheken. Het is volledig afgestemd op de apotheek van vandaag en morgen. HiX ondersteunt uw werkprocessen en werkzaamheden optimaal, zodat u snel en gemakkelijk uw werk kunt uitvoeren.

Rijk aan functionaliteiten

HiX bevat een scala aan functionaliteiten om te zorgen dat u gericht en alert medicatie uitgeeft. Denk aan het preferentiebeleid dat in het apotheeksysteem is geïntegreerd, maar ook aan efficiënte registratiemogelijkheden, nauwkeurige veiligheidschecks, automatische waarschuwingen en intelligente beslisondersteuning.

Informatie direct inzichtelijk

Alle relevante medicatie- en patiëntinformatie staat direct op uw beeldscherm. Van medicijnen, allergieën en (verwijs)brieven tot de voorraden, logistiek, administratie en het overzicht met acute gevallen: u ziet altijd in één oogopslag wat u nodig heeft.

Koppelen

HiX communiceert met de meest uiteenlopende apparaten en voorzieningen die binnen uw apotheek relevant zijn: van kluisjes en robots tot boekhoudsystemen en barcodescanners.

Klaar voor de toekomst

Met HiX beschikt uw apotheek over de meest innovatieve functionaliteiten. Nu én in de toekomst. Het apotheeksysteem staat aan het begin van haar lifecycle en blijft vernieuwen. Hierdoor kunt u altijd mee met actuele ontwikkelingen en bent u klaar voor veranderingen in de markt (zoals wet- en regelgeving).

Intuïtief

HiX is zo ingericht dat u ‘blind’ de weg vindt. De informatie en functionaliteiten staan op een logische plaats, op slimme wijze ondersteund met kleuren en iconen. U registreert de zaken die u moet registreren zo efficiënt en prettig mogelijk en vervolgacties worden direct aangeboden op minimale ‘scrollafstand’ en via handige sneltoetsen.

Integratie met tweede lijn

Veel zorgprofessionals in de tweede lijn werken met HiX en dat laat de grenzen tussen u en onder meer de ziekenhuis- en revalidatiezorg verdwijnen. HiX maakt het uiterst eenvoudig om onderling informatie uit te wisselen. Ook kunt u bijvoorbeeld inzicht krijgen in de actuele gegevens die in het ziekenhuis zijn vastgelegd en voor u als apotheker relevant en beschikbaar zijn.

De voordelen van HiX voor de openbare apotheek

HiX biedt de openbare apotheek een aantal belangrijke voordelen. De belangrijkste voordelen van HiX op een rij:
• Modulair en state-of-the-art AIS
• Gaat slim om met prijzen en contracten van zorgverzekeraars
• Ingericht voor uitwisseling van informatie
• Volop rapportagemogelijkheden
• Uitgebreide koppelmogelijkheden
• Moderne medicatiebewaking en beslisondersteuning
• Bewezen betrouwbaar door integratie van bestaande functionaliteiten
• Volledige ondersteuning van het logistieke proces: van inkoop tot aflevering

Meer weten?


Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft