• 31 mei 2017 -

  ​Het glazen ziekenhuis, patiëntervaringen over online inzage, operational excellence en digital assurance. De Gebruikersdag Zorgportaal in het sfeervolle Mediaplaza stond bol van interessante thema’s en invalshoeken over het online EPD.


  Meer dan 140 zorgprofessionals van ‘ChipSoft-zorginstellingen’ uit heel Nederland namen dinsdag 30 juni deel aan de Gebruikersdag Zorgportaal. Ze werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom E-health en konden via hun mobieltje direct reageren en vragen stellen tijdens de presentaties. Tussen de presentaties en parallelsessies door was er volop ruimte om ervaringen en tips uit te wisselen met vakgenoten van andere zorgorganisaties.


  Plenaire presentaties

  Na de opening door voorzitter Wybren de Graaf van Antonius Ziekenhuis Sneek/Emmeloord, namen achtereenvolgens Arthur Schrijer en Guido Verasdonck van ChipSoft, Lilian Schiltmans en Ed van Mierlo van Jeroen Bosch Ziekenhuis en Elisabeth van Schaïk, coach en patiëntexpert van Ikone, het woord.

  ChipSoft ging dieper in op de ontwikkelingen binnen HiX, het team van Jeroen Bosch besprak de uitdagingen rondom de integratie van vragenlijsten in het portaal en nierpatiënte Elisabeth benadrukte in haar betoog het belang van online inzage voor patiënten.


  Gevarieerde parallelsessies

  Na de plenaire presentaties in de ochtend, waren er ’s middags parallelsessies. Onderwerpen die daar aan bod kwamen: Het glazen ziekenhuis over transparantie in het Slingeland Ziekenhuis, VIPP-regeling geen technische truc, maar wat dan wel…? door Frank van Oosterhout, CMIO en projectleider Zorgportaal van Rivas Zorggroep, Digital assurance in een cybertijdperk door Achmed Bouzza en Frank Baalbergen van Mazars en Operational excellence, waarin Wybren de Graaf van Antonius Ziekenhuis vertelt over hun implementatieaanpak en -uitdagingen bij het gebruik van de zelfservicekiosk.


  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de gebruikersdagen van ChipSoft? Dan kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl. De bezoekers van de Gebruikersdag Zorgportaal krijgen alle presentaties snel toegestuurd.

  Meer nieuws lezen