• 20 september 2017 -

  De Ronde van ChipSoft was ook dit jaar weer een daverend succes. Met ruim 120 zorgprofessionals en ChipSoft-medewerkers reden we in mooie weersomstandigheden over een fraai parcours door Noord-Holland. Een prima gelegenheid om voor, tijdens en na het fietsen met elkaar van gedachten te wisselen over onze gezamenlijke ambitie: samen naar betere zorg.


  Dit jaar ontvingen wij onze relaties op een unieke locatie, namelijk in onze VIP-tent bij de start en finish op de Dam. Daar konden de deelnemers in hun ChipSoft-wielershirt voor en na de wielertocht met elkaar in gesprek om de verschillende zorg- en fietsstrategieën met elkaar uit te wisselen.


  Teamspirit

  De routes voerden langs pittoreske plaatjes en uitgestrekte weilanden, waarbij de deelnemers konden kiezen uit een ritafstand van 60, 80 of 105km. Door extra wedstrijdelementen toe te voegen, werd de Ronde van ChipSoft nóg interessanter. Deelnemers konden prijzen winnen voor hun sportieve prestatie, maar bijvoorbeeld ook voor hun social mediatalent door een ultieme teamspirit-foto’s in te sturen onder de hashtag ‘teamspirit’.


  Winnaars afstanden

  105 km: Niels Schram – Jeroen Bosch Ziekenhuis
  85 km: David Jongsma – UMC Utrecht
  60 km: Richard van Leeuwen – BovenIJ ziekenhuis


  Winnaars #teamspirit-actie

  René Wesselink – St. Anna Ziekenhuis
  Stijn Vedder – Elkerliek ziekenhuis


  Feedback 

  Wij horen heel graag hoe u de Ronde van ChipSoft hebt ervaren. Heeft u suggesties voor verbeteringen of voldeed alles juist aan uw verwachtingen? Laat het ons weten via een mail naar: rondevanchipsoft@chipsoft.nl.

  Meer nieuws lezen