​ANTWERPEN - Het hoofdkantoor van ChipSoft in België verhuist per 21 juni naar het hypermoderne Post X in Antwerpen, een centrale en inspirerende locatie die perfect aansluit bij onze internationale groei en ambities.


Op het terrein van Post X worden we vergezeld van toonaangevende bedrijven, zoals Proximus, Coolblue, KPMG en hotelketen Park Inn. Ons nieuwe kantoor staat op een ideale locatie om zorginstellingen in Vlaanderen en Wallonië optimaal te voorzien van slimme ICT en de exponentiële groei van ChipSoft voort te zetten. Bovendien voorziet Post X al onze talentvolle medewerkers van een werkplek die volledig is geïnspireerd op 'a new way of working'.


Het ZOL en AZ Delta

Het afgelopen jaar namen het Ziekenhuis Oost-Limburg (Genk) en AZ Delta (Roeselare) ons elektronisch patiëntendossier HiX in gebruik om al hun zorgprocessen optimaal te ondersteunen. Daarnaast lopen er diverse aanbestedingstrajecten en neemt de interesse in HiX zowel in Vlaanderen als Wallonië door alle succesvolle implementaties in België en Nederland sterk toe. Om al onze relaties te kunnen blijven bedienen van de meest innovatieve zorg-ICT, kon de verhuizing naar een groter kantoor met doorgroeimogelijkheden niet uitblijven.


"Natuurlijk moment"

CEO Hans Mulder: "Door onze sterke groei ontstond er een natuurlijk moment om ons te beraden op de huisvesting van ons Belgische kantoor. Daarbij lagen alle opties open. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Post X in Antwerpen, omdat deze locatie volledig aansluit op onze wensen, onder meer qua infrastructuur en schaalvergroting. De verwachting is dat wij de komende jaren sterk groeien en met Post X beschikken wij over de ruimte om ons team flink uit te breiden. Bovendien zitten we op een plek die voor onze relaties en medewerkers goed bereikbaar is."


Kennismaken?

Bent u benieuwd naar ons nieuwe onderkomen of heeft u interesse in HiX? Vanaf 21 juni vindt u ons op de Borsbeeksebrug 30, 2600 Antwerpen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Dat kan via communicatie@chipsoft.be of door te bellen naar 03 458 47 37.