Op 16 mei vindt u ons op het Colloquium, het event waarmee ICT4care jaarlijks de belangrijkste spelers uit de zorg en ICT samenbrengt rond diverse thema's, zoals transmurale communicatie, procesoptimalisatie en artificiële intelligentie.  


We maken graag van de gelegenheid gebruik om onze zorgpartners bij te praten en een inkijk te bieden in onze oplossingen voor de zorg. Aan de hand van demonstraties nemen we u mee in ons verhaal en lichten we er enkele mogelijkheden uit. Kom dus zeker langs op de ChipSoft-stand en ontdek ons EPD 'HiX' en innovaties zoals het Zorgplatform voor de gestroomlijnde uitwisseling tussen zorgpartners en de chatbot voor geautomatiseerde contactmomenten met de patiënt.

In (parallel)sessies rond diverse thema's wordt tijdens het Colloquium elk aspect van de digitalisering van de zorg belicht. De sessie met als onderwerp 'het elektronisch patiëntendossier' (sessie K) wordt afgetrapt door Peter Thijs, CIO van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL), waar alle afdelingen sinds 1 juni 2018 ondersteund worden door HiX. In zijn presentatie gaat Peter Thijs in op de ervaringen van zijn ziekenhuis met ons EPD en de samenwerking met ChipSoft.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het volledige programma van het Colloquium en schrijf u nog tot 9 mei in.