• 26 juli 2019 -

  HiX-consultants Jelle de Kruijf en Lies van Rijsbergen doen dit jaar weer mee aan de Ronde van ChipSoft. In aanloop naar ‘de Ronde’ fietsten zij begin juni ook de Tour de Rotterdam, georganiseerd door het Erasmus MC. Met die rit haalden zij samen bijna vijfhonderd euro aan sponsorgeld op voor het Daniel den Hoed Fonds.


  Betere zorg

  Als consultant zetten zowel Jelle als Lies zich dagelijks in om de zorg te verbeteren. In hun vrije tijd leveren ze ook graag een bijdrage aan betere zorg. Daarom staan ze regelmatig aan de start van toertochten waar een goed doel aan is verbonden. Lies: “Samen fietsen is een gezellige manier om indirect de zorg te verbeteren.”


  Samen uit samen thuis

  Lies: “In Rotterdam reden we 105 kilometer om geld op te halen voor het goede doel, met de Ronde van ChipSoft willen we onze klanten en collega’s beter leren kennen. Daarmee schep je een band en dat komt de samenwerking – en daarmee de zorg – ten goede. Ons doel is dus vooral gezellig samen finishen met de groep waarmee we starten.”


  Uniek gevoel

  De Ronde van ChipSoft start vanaf de Dam en voert langs andere karakteristieke plekken in Amsterdam, zoals het Red Light District en de IJ-tunnel, naar de polder van Noord-Holland. Jelle: “Vooral door de IJ-tunnel fietsen, geeft een uniek gevoel. Je krijgt maar één keer in het jaar de kans om dit te doen.”


  Saamhorigheid

  Eigenlijk vinden Jelle en Lies de hele dag een intense happening. Jelle: “Die dag begint en eindigt in een heel gezellige ChipSoft-tent op de Dam, waar je uitgebreid kunt bijpraten met relaties en collega’s. Dat je vervolgens fietst met deelnemers die dezelfde passies delen - fietsen en zorg - en allemaal hetzelfde wielershirt draagt, geeft een groot saamhorigheidsgevoel.”


  Meer nieuws lezen