• 29 augustus 2014 -

  Het Elkerliek ziekenhuis heeft besloten om het elektronisch patiëntendossier HiX van ChipSoft aan te schaffen. Met dit nieuwe elektronisch patiëntendossier kunnen de processen in het ziekenhuis nog beter worden ondersteund, waardoor het Elkerliek de patiëntenzorg nog verder kan verbeteren.


  Na een zorgvuldig en gedetailleerd selectietraject heeft het Elkerliek geconstateerd dat het innovatieve HiX van ChipSoft past bij haar toekomstvisie en ambities. Programmamanager EPD van het Elkerliek Merijn Mulders: “Het Elkerliek ziekenhuis staat voor uitstekende mensgerichte zorg. We willen daarom een EPD waarmee we efficiënter kunnen werken waardoor we betere zorg kunnen verlenen en daarnaast extra service aan onze patiënten kunnen bieden. Ik denk dan bijvoorbeeld aan e-consulten en het zelf kunnen maken van afspraken. Dit kunnen we realiseren door te kiezen voor een bewezen en innovatief systeem zoals HiX.“


  Over HiX

  Het Elkerliek Ziekenhuis, met vestigingen in Helmond en Deurne, oriënteerde zich de afgelopen jaren op een nieuw ZIS/EPD. Na een gedegen marktverkenning kwam HiX van ChipSoft als de beste keuze voor het Elkerliek ziekenhuis naar voren. HiX van ChipSoft kenmerkt zich door efficiënte oplossingen, waarmee zorginstellingen de registratiedruk verlagen.


  Elkerliek

  Het Elkerliek ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat staat voor uitstekende zorg; zowel kwalitatief als mensgericht. Met de mens als kompas is de koers van het ziekenhuis duidelijk en resultaatgericht. Het Helmondse ziekenhuis heeft 500 erkende bedden, circa 2000 medewerkers en 130 specialisten.

  Meer nieuws lezen