• 3 juli 2015 -

    ChipSoft heeft de Microsoft Solution Partner of the Year Award 2015 gewonnen. Met de award spreekt Microsoft zijn waardering uit voor Nederlandse partners die bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. ChipSoft wint dankzij de innovatieve en succesvolle oplossingen op het gebied van zorg-ICT, aldus de jury.


    “ChipSoft is en blijft de meest succesvolle ZIS/EPD-leverancier in Nederland”, sprak de juryvoorzitter woensdag 2 juli tijdens het jaarlijkse Microsoft-evenement. De gezonde innovatiedrang was de belangrijkste reden voor het winnen van de award, zo bleek uit de woorden die volgden. “ChipSoft is de eerste met een volledig geïntegreerd voedingssysteem (Nutrition, red) en een volledig geïntegreerd PACS. Bovendien biedt het de patiënt een gepersonaliseerd portaal, toegespitst op zijn specifieke zorgvragen, zoals in het UMC Utrecht. En door patiëntregistraties te koppelen aan het EPD, zorgt ChipSoft dat artsen zich binnen en buiten de muren van de zorginstelling kunnen richten op zorg.”


    Blijven innoveren

    Algemeen directeur Hans Mulder van ChipSoft nam de bokaal in ontvangst. “Het winnen van dit soort mooie prijzen went nooit. We zijn vooral blij dat ons EPD HiX zo goed in de markt wordt ontvangen. Dáár doen we het voor. We blijven ook in de toekomst innoveren, zodat zorginstellingen met ons EPD altijd op het juiste moment en op de juiste plaats de juiste zorg kunnen leveren. Beloofd!”

    Meer nieuws lezen