https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/Collegas-home/Home-FolkoHettinga.png

Help jij de zorg verbeteren met slimme IT?

Wil jij je talenten benutten en jezelf verder ontwikkelen bij een snel groeiende en vernieuwende werkgever? ChipSoft is een no-nonsense bedrijf dat je voortdurend uitdaagt. Hier word je omringd door enthousiaste mensen in een sector die dagelijks nieuwe kansen biedt.
Vacatures

Vacatures

Ontdek wat jij kan betekenen voor de zorg-IT

Filteren
Kies je ervaringsniveau:
Kies één of meer locaties:
Kies één of meer vakgebieden:
Er zijn 79 vacatures gevonden

Werken bij ChipSoft

Een blik achter de schermen

Leer alvast enkele collega’s kennen en ontdek waar we ons elke dag mee bezighouden.

Maak kennis met onze stage community!

Als stagiair heb jij een unieke positie binnen ons bedrijf. Je hoort bij ‘het grote geheel’, maar bent natuurlijk vooral bezig om je stageopdracht succesvol af te ronden. Om ervoor te zorgen dat jij niet komt te ‘zwemmen’ tijdens je stage, hebben wij een stage-community opgezet. Die helpt jou op allerlei manieren om van jouw stagetijd een onvergetelijke, leerzame tijd te maken.

Binnen onze stage-community kom je gemakkelijk in contact met collega-stagiairs. Dat is niet alleen erg gezellig, maar ook ontzettend handig. Bijvoorbeeld wanneer jij met vragen zit die andere stagiairs al eens eerder voor hun kiezen hebben gehad. Scheelt jou weer extra werk! Bovendien til je, met de kennis van velen, jouw stage naar een hoger niveau.

Met de stage-community willen wij de band versterken tussen alle stagiairs onderling en met ons. We willen dat jij je snel thuis voelt tijdens een kwalitatief goede stage, zodat jij je kwaliteiten optimaal kunt inzetten voor de zorg. Direct of indirect. Zo snijdt het mes aan twee kanten; j