https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/Collegas-home/Home-FolkoHettinga.png

Help jij de zorg verbeteren met slimme IT?

Wil jij je talenten benutten en jezelf verder ontwikkelen bij een snel groeiende en vernieuwende werkgever? ChipSoft is een no-nonsense bedrijf dat je voortdurend uitdaagt. Hier word je omringd door enthousiaste mensen in een sector die dagelijks nieuwe kansen biedt.
Vacatures

Vacatures

Ontdek wat jij kan betekenen voor de zorg-IT

Filteren
Kies je ervaringsniveau:
Kies één of meer locaties:
Kies één of meer vakgebieden:
Er zijn 73 vacatures gevonden

Werken bij ChipSoft

Een blik achter de schermen

Leer alvast enkele collega’s kennen en ontdek waar we ons elke dag mee bezighouden.

Maak kennis met onze stage community!

Als stagiair heb jij een unieke positie binnen ons bedrijf. Je hoort bij ‘het grote geheel’, maar bent natuurlijk vooral bezig om je stageopdracht succesvol af te ronden. Om ervoor te zorgen dat jij niet komt te ‘zwemmen’ tijdens je stage, hebben wij een stage-community opgezet. Die helpt jou op allerlei manieren om van jouw stagetijd een onvergetelijke, leerzame tijd te maken.

Binnen onze stage-community kom je gemakkelijk in contact met collega-stagiairs. Dat is niet alleen erg gezellig, maar ook ontzettend handig. Bijvoorbeeld wanneer jij met vragen zit die andere stagiairs al eens eerder voor hun kiezen hebben gehad. Scheelt jou weer extra werk! Bovendien til je, met de kennis van velen, jouw stage naar een hoger niveau.

Met de stage-community willen wij de band versterken tussen alle stagiairs onderling en met ons. We willen dat jij je snel thuis voelt tijdens een kwalitatief goede stage, zodat jij je kwaliteiten optimaal kunt inzetten voor de zorg. Direct of indirect. Zo snijdt het mes aan twee kanten; jij hebt een superstage en wij hebben jou. En als ons dat allebei bevalt, is de kans groot dat je ook na je stage bij ons aan de slag kunt. Wist je dat ongeveer een op de drie stagiairs bij ons blijft werken?

Verhalen

Medewerkers aan het woord

Developer Aleix ontwikkelt software voor de zorg Research & Development
"Best of both worlds: developer voor de zorg"
​"Voor mij is het belangrijk dat ik voor de gezondheidssector werk. Het feit dat ziekenhuizen levens redden, en je hen daar indirect bij kan helpen met goede software, is fantastisch. Het voelt alsof ik echt iets nuttigs doe."
Lees meer
Software Consultant Lisa Implementatie & Support
"De uitdagingen maken werken in de zorg-IT zo boeiend"
​Na haar studie Biomedische Wetenschappen ging Lisa aan de slag als analist in een labo maar dat bleek niet te zijn wat ze zocht. Met haar fascinatie voor de zorg en de digitalisering daarvan is ze bij ChipSoft perfect op haar plek.
Lees meer
Software Consultant Joachim Implementatie & Support
"Ervoor zorgen dat zorgverleners hun processen optimaal doorlopen"
Als verpleegkundige weet Joachim perfect hoe ziekenhuizen werken. Hij werkt vanuit zijn kennisgebied 'autorisaties' mee aan de veilige, geoptimaliseerde toegang tot onze software.
Lees meer

Ontmoet ons

Kennismaken

Wil je ‘face-to-face’ kennismaken met ChipSoft? Dat kan! Je vindt ons het hele jaar door op beurzen en carrièredagen. Daarnaast werken we nauw samen met onderwijsinstellingen en geven we regelmatig gastcolleges. Tot snel!

Hoe bereik je ons?

Heb je vragen over een vacature of over ChipSoft? Onze recruiters zitten voor je klaar. Op werkdagen kan je ons bereiken tussen 9.00 u en 17.00 u op +32 (0)3 458 47 37. Je kunt ook mailen naar werken@chipsoft.be.
 
Weet je (nog) niet precies op welke functie je wilt solliciteren, maar denk jij ons wél te kunnen versterken? Je kunt altijd een open sollicitatie versturen. Wij kijken dan naar jouw mogelijkheden binnen ChipSoft. Laat je gegevens hieronder achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Myrthe Sennema

Myrthe Sennema

+31640241250
Laurens Kat

Laurens Kat

+31624873926
Lilian Bouw

Lilian Bouw

+31618207020
Cecile Kat

Cecile Kat

+31641641270
Faranak Ahmadi

Faranak Ahmadi

+31641783617
Nick Havenaar

Nick Havenaar

+31646701989
Charlotte de Vries

Charlotte de Vries

+31618202425
Inge Winters

Inge Winters

+32478171501
Seyma Yilmaz

Seyma Yilmaz

+31614328636
Guus Albers

Guus Albers

+31639813610
Rodrigo Pizarro Lima

Rodrigo Pizarro Lima

+31643012520
Maartje Young-Braam

Maartje Young-Braam

+31641146726